Vi är på språng ute igen – nu vill vi att du också hänger på!

Nu är vi på gång utomhus igen, eller på språng kanske man ska säga. Därför vill vi att just du som läser det här också hänger på. Vi erbjuder löpträning under organiserade former gratis. Först lite grundfakta om oss, för dig som inte redan vet vilka vi är och vad vi gör:

Internationella Löpargruppen startade i Sundsvall sommaren 2015 och bygger på en idé om att löpning skapar det vi tycker är det allra viktigaste – naturliga möten mellan människor.  Just nu genomgår vi en spännande utveckling. Med vår sociala idé intakt, att vara öppna, uppsökande och välkomnande snäpper vi upp ambitionerna 2017:

  • Vi har beviljats projektpengar av Sundsvalls kommun för att utveckla vår verksamhet.
  • Vi har ansökt om medlemskap i Svenska Friidrottsförbundet.
  • Genom Internationella föreningen arrangerar vi Sidsjöloppet med tre distanser: Backen (1,6 km), Varvet (3,1 km) och Milen (10 km) den 27 maj 2017.

Vi tränar för tillfället varje måndag 18.30, under ledning av Bo Schefström och ibland i sällskap med andra löpargrupper. Vår ambition är att möjliggöra ytterligare något eller några träningstillfällen per vecka under våren. Vårt sätt att träna funkar lika bra för nybörjare som elitmotionärer.

Alla är välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.