Internationella löpargruppen is back – hösten startar med 20 grader

20160831_192923
Tomas Ekenberg, redaktör för tidningen ETC Sundsvall och löpare, snackar löpning och annat viktigt med Gebremeskel Elias, Khalif Hassan och Ayad Shaif.

Höst, men 20 grader och nästan lite kvalmigt löparväder i Sidsjö på onsdagskvällen. I morgon står det 1 september i almanackan och starten i Höga kusten Trail är bara någon natts sömn bort. Men det är då, nu är nu. Och nuet var väldigt bra ikväll. Vi säger att det var varmt och skönt, för Internationella löpargruppen i Sundsvall är igång på riktigt med höstträningen. Fler än på länge deltog i passet med tvåhundringar som Bo Schefström satt ihop. För mig var det skönt att sätta fart på benen inför helgens utmaning i Skuleskogen. Och att ha med en sådan som Bosse, som är så inspirerande, kunnig och norrbottniskt klurig, är verkligen ett lyft. Hans pass passar alla. Var och en utgår från sin egen förmåga, det är så han tänker. Häng på nästa onsdag så får du se själv. Löpningens sociala sida i skön förening med kvalitetsträning. Helt gratis.

20160831_185048
Bo Schefström visar engagemang och planen med kvällens upplägg – tvåhundringar. Kvalitativ konditionsträning för alla.

Dessutom hade vi besök av ETC Sundsvall. Har vi tur så kan vi läsa ett reportage om Internationella löpargruppen till helgen. Hösten börjar bra. Väldigt bra.

20160831_183059
Bile Farah Hassan.
20160831_182624
Jimmy Siltamäki.
#internationellalöpargruppen
#internationellalöpargruppen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.