Influensan is back

Influensan verkar ha nått Sundsvall. Ungarna droppar av från skolorna. Hemma likadant. Var i Falun och längtade efter att testa löpning i Lugnetområdet, men fick nöja mig med att lyfta skrot. Känner av svid i halsen som säger “ta det lugnt, kroppen är inte redo”. Kan i och för sig vara rätt smart att köra hård fysträning så här års. Särskilt coreträning, som gynnar löpningen på sikt och dessutom är utmärkt för skidåkningen som lurar någon månad bort. Nu när jag skriver känner jag faktiskt en viss längtan efter att glida ut i spåret … I helgen blir det nog ändå lite löpning.  En blöt, kall och ruggig skogstur. Förhoppningsvis i gott sällskap med Running Sundsvall .
Veckan som gått har annars handlat om fackligt arbete, klimat och fascismens rötter. Har lagt upp Supermiljöbloggen som läsning för den som vill vara uppdaterad på miljöområdet. Skribenterna verkar drivas av mottot: kommande generationer ska inte behöva ta hand om vår skit. Håller nog med om det.
Lägger också upp en stig som jag sprang i somras. Minns värmen och den ångande sommarfukten uppe på hygget på väg mot Klissbergsstugan. Surrande flugor i luften och en doft av svett, myror och barr. Precis som det ska vara.

2 kommentarer

Lägg till din

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.