En kväll i april – inte vilken som helst

Ibland är ord rätt överflödiga. En kväll som den här i slutet av april till exempel. Lämnar jag den här platsen så kommer jag att sakna den. Och ska jag lämna den så gör jag det helst en sån här kväll. Mer än så behöver jag kanske inte säga. Stigen runt Selångerfjärden är inte mer än några år gammal. Markägare på södra sidan hade synpunkter så det drog ut på tiden innan den blev av. Så blev den till. Jag och många andra är glada för det.
Timmervägen.
Missförstådd konstnär.

 

Havsöringen går till i Selångersån.
Bron över Robäcken.
Robäcken.
I utkanten av kyrkogården.
Kyrkoruinen i Selånger.

 

Stenmuren vid kyrkogården i Selånger.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.